Goder morgon! :oP

Japp, e hemma idag för sonen kräktes i helgen! :o(

Så idag ska vi möblera om lite här hemma, framförallt ska jag fixa i mitt sovrum tänkte jag....

hahahah MÅSTE bara berätta va sonen, den lilla, sa i helgen, som jag asgarvade åt hela dagen sen!! Rätt som det var, så spände han upp sig...å så sa han:

- "Kolla in bröstkorgen, lille man!! "..faaaan va ja garvade!! Vad FÅR han allt ifrån???? :oD

Fast, ska ja va riktigt ärlig, så TROR ja faktiskt att han sa "västkorgen"..men ja hajjar ju vad han menade...mohahahah :oP

Och så lite om stor killen.... :o)

Min älsta son hade bara ETT HALVT FEL(!!!) på sam provet!!!! Såååå duktig!!! Dessutom kom han in på ALLA sina gymnasieval!!! Starkt jobbat!!!  *älskar dig*

Själv pluggar jag ju också...tiden e ju en bristvara, men igår satt jag å läste ute i lekparken...så visst, allt funkar om man vill!! :o)

Just nu läser jag om Freuds teorier...super intressant e det!! :oD

Helgen har varit helt ok, i övrigt.... Varit på barnkalas, varit ute å lekt, kollat på film me grannen, varit å käkat hos en polare osv...å så, som sagt, lite mag sjuka avslutningsvis... :o/

Förresten, säger bara CHRIS CORNELL!!! Myyy dear lord...nya skivan...men Inte förvånad iofs ....när Timbaland ligger bakom nåt så BLIR det ju jäää___ bra!!!! :o)

Fast ja har ju både Audioslave och Chris i min samling sedan förrut, goood shit!! :o)

:o)

//"That bitch aín´t a part of me!!" 





Tjing tjing

Kom precis hem efter att ha varit på en bra föreläsning. :o)

Den handlade om språkutveckling hos barn osv...och han som föreläste e intressant att lyssna på!

Slö kollar lite på Efterlyst nu...och jag kan inte undvika att slås av, hur våldet i vårt samhälle trappas upp hela tiden. Nu var det just om en liten tanta...i 80 års åldern (!!) som blivit rånad, när hon skulle iväg med en hjälpsändning till fattiga polska barn!!! FYYYY FAAAAN säger jag!!!! Vad ska man GÖRA??? NÅT måste ju förändras, DEN SAKEN är klar iaf!!! :o(

Det finns ju ingen RESPEKT, i samhället längre....
Usch.

I morgon ska jag tillbaka till tandis igen. Jag hoppas att allt ser bra ut nu..men jag äter ju pencillin, så det borde det göra. :o)

By the way, så hade jag en nice påsk!!! :oD

Nää nu ska jag hänga lite tvätt, å sen ta te å macka... :oP

Herråh!!! :o)




// "I´m with pokerface!"  :oP







Lååångfredag

Underbart väder idag! Var såå hett på ballen så ja va tvungen att gå in å städa istället för att sitta där å njuta!! hahhaha ;oP

Skönt att få städningen avklarad iaf!! Fast påskduken lånade jag ut, för ja tänkte att det e bättre att den ligger hemma hos den vi äter middagen hos.....än här. :o)

Sitter å kollar på ett program me Beatles låtar nu...White Album...tyvärr har dom skrapat ihop en serie totalt okända artister, att fira detta album med...har bara känt igen Eric Gadd än så länge....he he ...fast musiken är ju bra iaf. :o)

Pratade me Jaana idag...roligt!!! Hon e en fin vän.  :o) *pieni kuulta* haha

Hajja!!!! Nu kör dom "Revolution" i nån HIP HOP VERSION på teve!!! HÄDA INTE!!!!!! :O( *GRRRRR*

Sååå va har vi mer gjort här då...ojoj..det e så mkt , ,men inget ja vill skriva om här!!! :oD

Jag äter pencillin iaf, för det blev inflammation där tanden har suttit...fick gå tillbaka till tandis i onsdags...eftersom jag blev febrig osv.... mår sådär halvbra pga det ...men fick pencillin på..eller i kanske ja ska säga...såret...å i tablettform...så nu borde det ordna upp sig faktiskt!! :oD

Nää nu ska jag gå å fixa påskäggen här!! :oD

Och NEJ, ja flög inte till Blåkulla igår...för det var redan FULLT me bitchar där!! hahahha :oP


// " Sing hallelujah!! " BoD







måndag å sonens namnsdag!!

...är det idag! :o)

Vi kom hem för en liten stund sedan, och han har med sig en kompis hem fr förskolan...så jag passar på att skriva lite, innan ja ska fixa käk åt dom små liven. :o)

Hade en underbart skön helg! Nästan barnledig, så när som på min stora kille. :o)

Så min fundering var, om jag skulle stor städa, passa på att sooooova , eller, om jag skulle passa på att göra lite "vuxen" grejjer, ni vet, sånt som e lite svårare  att göra med en femåring i släptåg.... jag bestämde mig naturligtvis för det sistnämnda.... Mohahahha!! :o)

Så i fredags var jag på bio och såg Australia, den var lång men bra!!! :o) 
Sen göör det ju inget, att killen i filmen inte ser helt tokig ut heller..... ;oP

På lördagen var det ju supernice väder!! Satt på ballen i säkert tre timmar, i bikini, å det var sååå varmt å skönt!! :o)

Ge mig flera såna dagar!! :o)

På kvällen var vi bjudna på middag på Kottstigen...så trevligt vi hade! Vi fick helstekt rostbiff med potatis gratäng...får ost röra, sallad....mmmm sååå gott!! :o)

Sen spöade jag allihopa i musik buzz, några gånger.... ;oP

Vi var hemma typ halv tre på natten..vi hade as roligt!!! :o)

Så jag sov inte ihjäl mig , men det var det värt!! :o)

Hur har er helg varit???? Bra hoppas jag! :o)

By the way...är det nån som vet hur länge det ska göra ont i munnen efter att man har dragit ut en tand jäkel???? :o(

Tjing tjing...har inte tid att skriva mer!! :oP

// " I wanna dance with somebody"





 

blöder som faaan...

...Ifrån munnen. Drog ut tanden idag och jag LOVAR, inte liiite blod har runnit idag... :oP

Fick med mig tussar som ja skulle ha där...men när ja åkt fr tandläkaren och kom fram till affären, så spottade jag ut säkert en dl blod på parkeringen....FRESCHO!!! :O)

Ja ..sen fylldes munnen av blod igen..så samma sak på min parkering hemma..whatta....man vill ju helst inte svälja skiten liksom..... :o/

Har bytt tuss flera ggr...men så fort ja går i trappan eller  nåt, så börjar det blöda igen.. men det slutar väl förhoppningsvis NÅN gång...så det e bara å ta det lugnt..som Magnus Betne´r sa...... :oD hahaha

Och även gropen man har där nu..borde ju växa igen ...för vem vill ha ett hål i munnen??? Nope...inte jag... och kommer man till frågan...vad e det för MAT som e ok och äta idag????




Har suttit hos en kompis i solen en timme...supernice....och hade ju bebisen å mamman här på lite fika förrut på förmiddagen...bebisen va så gullig, för hon höll på att äta upp mitt köksbord!!! Cute!!! :o)

På tal om cute....eller näää...det håller jag för mig själv!!! :oP

Tjing tjong!!



Onsdag 1 april...

..Mohahahahaha!! Lurade brallan av grannen i morse!! han blev nog lite rädd, men jag kanske inte va så snäll heller..hahah eller, jo jag e ALLTID snäll!! :o)

Det bästa va ju det där i LT..jo tjena liksom...hahah läste ni det???

Imorgon e ja ledig!! ska bli nice...hoppas att solen skiner då...så kanske man kan sitta på ballen lite...hahaha

annars kan man ju alltid plugga...eller städa...det finns alltid något att göra....och fikabesök ska ja få i morgon med...söta bebisen kommer ju hit!! :o)

Nu e de dags för middags bestyren!!

Tjing Tjong!!

// "You´ll never see me again.."

RSS 2.0