Kanin eller inte kanin...

..lite SÅ har det varit här idag. =/

Igår fick sonen nämligen en sviiinsöt kaninunge..som han döpte till Fanny! =)





Alltså!!! man dööör juh!! =)

Så TROTS att vi varit magsjuka här, å jag darrade som ett asplöv, så åkte vi å fixade spån, hö, pellets, saltsten, kalksten idag. =)

Men det kändes inte hundra fr sonen, så ja började prata med honom om "ninisen", å han verkade intresserad på ett vis, men ändå inte riktigt mogen för det ansvar som följer med ett husdjur. "Ninisar" lever ju också i minst 5 år, och kräver en del aktivitet, motion osv....så vi funderade å funderade, lite som "Balthazar" =) , å tog det beslutet, att vi lämnar tillbaka Fanny...å först va sonen helt med på dom noterna... men alltefterom det närmade sig "dags att lämna tillbaka kaninen" tid, så blev han mer å mer ledsen...till slut var han både ledsen å lite
sur...
 =( Jättejobbigt, men ja erbjöd honom att ha den kvar, men han kände nog att det var för svårt, ÄVEN att ja påpekade att jag såklart kommer å hjälpa honom med den. - "Du kan ju inte heller mycket om kaniner", sa han lite tjurigt, när vi var på väg tillbaka med den...
ha ha ha!! =)

Nu har vi till i morgon å fundera på, om vi ska ha den eller inte...annars lämnar dom den, ihop me resten av "ninisungarna" till djuraffären...där min granne ,vänligt påpekade att "dom blir orm mat"...höll på å nita han, när han sa så!!! Nu ÄR det ju inte så, som TUR är!! =)

Men jag tror nog vi väntar..sonen hade nån fundering om, att nästa gång han skulle ha ett eget husdjur, så skulle han vara tolv...å det kanske inte är så dumt, vem vet... =)


(Och vem hade namnsdag idag förresten.. =))



// " It´s a long and winding road.."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0