She´s a DRAMAQUEEN!

Har ALDRIG gillat såpoperor, eller drama queens. (Inte "fyllejidder" heller, för den delen.) Är liksom inte road, av sånt.

Tycker mest att det är för patetiska ensamma misslyckade människor, som inte har något som helst eget liv, å därför måste roa sig med, att fylla livet med intriger, eller att försökaigång en. Eller, så har dom helt enkelt, för mycket fritid!

Man känner igen en dramaqueen, på dess högljudda stil. Hon vill ofta vara i centrum, och ÄR hon inte det, så ser hon TILL att bli det, genom diverse utspel. Hon kan till å med, kasta saker omkring sig, för att tillkalla uppmärksamhet. DQ saknar ofta finess å verklighetsförankring, eftersom hon helst lever livet som en taskig såpa

I sin såpa ger hon frikostigt folk roller, som naturligtvis inte har ett DUGG med verkligheten att göra. Men se, verkligheten är inte så VIKTIG för vår DQ!  Sin EGEN roll däremot, offerrollen, spelar hon bra, och hon övertygar SIG SJÄLV, gång på gång, att hon är alltigenom god.
Men eftersom DQ ,i stort sett, går över lik, för att få vara i centrum, så är ju sällan detta fallet.
Iställetoffrar hon många, i sin väg att skapa motsättningar och intriger mellan människor.

Hon är sällan , eller aldrig, trogen i en relation, då hon även där behöver bekräftelse från flera håll. Men kräver dock detta av sin partner, pga att utan sin partner blir DQ helt ensam.

Oftast har DQ brist på vänner. Riktiga vänner. Och hon gör allt, för att även där, dra igång nån form av såpa, för att fylla sitt eget så intetsägande liv, med någon som helst mening. Vilket gör, att hon i slutändan blir ännu mer ensam. För VEM orkar vara vän , med en SÅN?


// " Don´t go away mad, just go away!"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0