Nedräkningen har börjat! :o)

Japp! Man närmar sig semestern med stormsteg! :o)

Det finns ju en hel del man kan göra på sin semester, men en sak har jag lite svårt att förstå...och det är att folk väljer att åka på solsemester, MITT under svenska sommaren???? Joo visst, det ÄR inte kul om det regnar precis hela semestern, okej, det kan jag hålla med om...men sommaren ÄR ju en vacker och mysig tid ändå!! :o)
Och faktum är, att det finns ju andra saker att göra, de regniga dagarna!! :o) dessutom, förlänger man ju sommaren, om man väljer att åka utomlands, på våren eller hösten istället...å dessutom e det ju billigare!! :o) Många fördelar alltså!! :o)

Vi kommer med andra ord, att stanna kvar i Sverige å njuta av sommaren här, och åka utomlands i höst istället. Men det kommer att bli både lite längre, och kortare strapatser för vår del! Så vi kommer ju åka bort ändå!  :o)

Idag firade vi midsommar på jobbet. Vi klädde å reste stången..he he .....å dansade kring den!! hahah Och sen åt vi midsommar buffe´...med bla sill, jordgubbar, färskpotatis osv....mums!! :o) Och vi hade ju tur med vädret också!! Äntligen tittar solen fram!! Behövligt! :o)

Lillgrisen har varit ledig fr dagis idag...och storkillen har sommarlov!! vissa har det bra... :o) Men det förtjänar han, så duktig som han har varit i skolan!! :o)

Ciao!! :o)

// " Tell them the fairytale gone bad"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0