Lögner och svek

E vad vissa människor livnär sig på. Kosta vad det kosta vill , liksom. Ofta består dessa människor , tyvärr, till stor del, av feghet. Och säkert en del osäkerhet också. Men sällan så går det speciellt bra för dom, för det slår bara tillbaka på dom själva, på olika sätt .Så om ni möter en sån människa nångång, behandla dom som luft. För dom är ändå inget att räkna med.

Och dom avslöjas alltid. På ett eller annat sätt. Och sen är dom ensamma. För vem vill va vän med en som ljuger och sviker...och pratar illa om andra för att fylla sig själva me nån liten gnutta självkänsla? Oftast handlar det ändå mer om dom själva, än den dom pratar om. 

Dessa människor, saknar oftast empati helt. Dom är totalt okänsliga, för att dom kan göra illa folk i sin omgivning. Dom bryr sig inte om andra, helt enkelt! Dom är fullblodsegoister. Och skulle dom nångång låtsas känna empati eller något för någon annan, så finns det till nittio procent en baktanke bakom det! 

Alla människor blir svikna av dessa, förr eller senare. Alla. För det är så dessa människor fungerar. Det spelar ingen roll, om det är ett barn eller en vuxen, en släkting eller en så kallad vän....alla, sviker dom till slut. . Och lever vidare, som om inget hade hänt, tills nästa person råkar ut för dom. ..Och dessa människor, skulle aldrig drömma om, att ta ordet "förlåt", i sin mun...det är ett av kännetecknen.


Nu ropar sonen så jag ska gå dit och gosa med honom nu, han behöver det.

// " have a nice day"



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0