Rapport fr himlen

                                           

                                                                

idag är det en seeeg dag...Har bara fixat lite här hemma, duschat av sonen, å inte mycket mer. Har ingen ork alls, så antagligen är det min tur nu att inta sängläge för lite influensa....suck suck.. :o(

Positivt är iaf att sonen börjar repa sig lite, han är långt ifrån bra, men ändå. :o/

Jobbigt att vara ensam när barnen e sjuka...men det e nog enda gången ja känner så ...

Ibland kan jag tänka att det borde finnas nån form av test eller nåt, för att få skaffa barn. Ja menar, alla är ju LÅNGT ifrån lämpliga som föräldrar, och man måste ju tex ta körkort för att få köra bil, men BARN, det får ALLA skaffa??? Det är ju jvligt snett egentligen, eller hur??

Varför inte införa nån form av föräldra utbildning, det gynnar ju både barnen och den som vill bli förälder, och även samhället sparar ju både pengar och resurser på om de som har barn, faktiskt klarar av det!!

Och sen när man genomgått den utbildningen,så får man en form av lämplighets intyg, som varar ett visst antal år, ungefär som körkortet.

Och då kan ju också tjejer som träffar en kille, veta om det är nåt att satsa på inför framtiden eller inte...ja menar, HAR han då inget intyg,så VET man ju innan liksom...jaja, det var bara en liten fundering från kontoret ovanför axlarna.... over and out!! :o)

// "I really feel that i´m losing my best friend..."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0